3 september 2024

Laurens Vedder en Eline Jurgens laten scholieren via Instagram en Youtube op humoristische wijze kennismaken met de mooie wereld van de scheikunde. Ze noemen zichzelf de Labtijgers. Vrijdag 6 september staan ze op het podium van Holland’s Got Talent. De uitzending is om 20.00 uur op RTL4 en daarna te zien op Videoland. Allemaal kijken dus!

De Labtijgers zijn docent aan Avans Hogeschool en hopen met hun professionele en toegankelijke filmpjes scholieren te inspireren om voor de opleiding Chemie te kiezen. Met hun deelname aan Holland’s Got Talent willen ze laten zien dat scheikunde echt heel gaaf is en niet alleen bestaat uit het leren uit boeken en het doen van molberekeningen.

Eline en Laurens: “Scheikunde draait juist om het doen van experimenten en proefjes, het zien en ervaren van de dingen die gebeuren op het moment dat je stoffen bij elkaar voegt en er reacties plaatsvinden! We zijn Holland’s Got Talent nog steeds super dankbaar dat ze ons het podium hebben gegeven om ons enthousiasme en energie door te kunnen geven op nationale televisie.”

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons actuele aanbod aan gratis lesmaterialen en activiteiten.

Aanmelden